Értékes információk az autók vásárlásáról

Menjen a különböző márkakereskedésekbe, mielőtt elkezdené az egyiket. Lehet, hogy egy másik márkakereskedő jobb árat tud kapni a kívánt autóra, és különböző promóciókat futtathat. Próbáljon meg három vagy négyet a környéken, és még akkor is, ha egy kicsit messzebbre kell utaznia, érdemes lehet.

Értékes információk az autók vásárlásáról



Az autós vásárlásnak valami olyasmi kell, hogy izgatott legyen, és nem hangsúlyozta a max. Ha autót vásárol, szüksége van egy kis ismeretre és elszántságra, és ki tudsz jönni a tetejére. Olvassa el a következő cikket, és megosztja azokat a dolgokat, amiket megtehet, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az autó vásárlási élményéből.

Menjen a különböző márkakereskedésekbe, mielőtt elkezdené az egyiket. Lehet, hogy egy másik márkakereskedő jobb árat tud kapni a kívánt autóra, és különböző promóciókat futtathat. Próbáljon meg három vagy négyet a környéken, és még akkor is, ha egy kicsit messzebbre kell utaznia, érdemes lehet.

Mindig vegyen egy szerelőt egy új jármű vásárlásakor. Az autókereskedők híresek a citromok értékesítéséről, és nem akarják, hogy a következő áldozatuk legyenek. Ha nem tudsz szerelőt nézni az autókkal, legalább győződj meg róla, hogy megvásárolod a végső választásodat.

A vásárlás előtt tesztelje a gépkocsit. Fontos, hogy kipróbáljuk azt a kocsit, amit ténylegesen meg akar vásárolni. Lehet, hogy valami kissé más, vagy egy mechanikai hiba, amit soha nem tudnánk, ha nem vezetne.

Legyél agresszív és magabiztos. Elkerülhetetlenül a gépjármű árának tárgyalása, ezért ne félj egy kicsit tolni. Legyen felkészülve arra, hogy sétáljon el a kereskedéstől, ha nem halad előre. Hagyja egyedül az ajánlatot egy-két napra, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ha tudják, hogy hajlandó elmenni, akkor nagyobb valószínűséggel fogadják el ajánlatát, vagy elfogadhatóbb áron ajánlják fel az ajánlatot.

Ne említsd meg a kereskedelmet, az ösztönzőket vagy a befizetéseket, amíg nem kötötted meg és nem kaptad meg az ideális járművünkre kívánt árat. Ezeket a lehetőségeket levonni kell a legalacsonyabb tárgyalásos árból. Így kaphatod a legjobb árat.

Próbáljon bérelni egy autót, hogy tesztelje. Ha valódi érzést szeretne kapni egy autóval, béreljen egyet a helyi autókölcsönző cégtől, hogy kibővített tesztvezetést biztosítson. Hozd az egész családot egy tesztvezetéshez. Ez ideális megoldás annak megállapítására, hogy egy jármű megvásárlása előtt kényelmes-e.

Soha ne fogadja el a kért árat! Kevés autót lehet eladni odakint, amelyeknek nincs helye a tárgyalásra az árban. Amikor megvizsgálta a járművet, megvizsgálta és jóváhagyta, tárgyalja meg a végső árat az eredmények alapján. Ne rendezze az árát, amíg nem elégedett a befektetésével.

Keresés az interneten a nagyszerűen használt autók ajánlatairól. Az autókereskedelem már nem szükséges. Próbáld meg a Craigslist, az eBay vagy a helyi hirdetéseket. Sokat találsz, ha nincs eladó a nyakadon.

Ha vásárol egy autót, ne essen az eladónak, hogy meg kell tennie a megállapodást, hogy megkapja a különleges árat. Ehelyett mondja el az eladónak, hogy valamit enni fog, és egy óra múlva visszatér. Ez lehetővé teszi, hogy az érzelmi kötődésed idővel csökkentsék a lehető legjobb feltételeket és árat.

Álljon le a befizetéseden. Az autókat előleg nélkül lehet eladni; azonban néhány pénzzel segít a végső költség. Legyen óvatos az eladóktól, akik felkérik, hogy növelje a befizetését. Ez az extra pénz általában csak az eladó és a márkakereskedés zsebébe kerül, és nem segít az alsó sorban.

Amint láthatod, az autós vásárlásnak nem kell stresszesnek lennie. Csendes néhány dolog, amit tehetünk, hogy a folyamat sokkal simább legyen. Használja az ebben a cikkben megosztott hasznos tippeket, és a fényes új autónkban nincs idő.

Megijesztették az autós vásárlás előtt? Nézze meg ezeket a tippeket

Az új autó vásárlása bonyolultnak tűnik az árképzés tekintetében. Vigye magával az iPad vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és olyan autós fizetési számológépeket találhat, amelyek tudják, hogy mi lesz a fizetés, anélkül, hogy a kereskedőre kellene támaszkodnia.

Megijesztették az autós vásárlás előtt? Nézze meg ezeket a tippeket


Ha egy autót vásárol, csak sokat megy és imádkozni? Ez nem sok stratégia, ugye? Ehelyett adja meg magának a jogot, hogy ezt a cikket olvassa el, és olvassa el a szakértői tanácsokat, lehetővé téve, hogy átvegye a tárgyalási folyamatot.

Ne felejtsd el megnézni a járművek alkatrészeinek költségét, mielőtt megvásárolná. Egyes autók, különösen az import, jelentősen többet tartanak fenn, mint mások. Vizsgálja meg a gyakran elhasználódó alkatrészek költségeit, például a gumiabroncsokat, fékeket és ablaktörlő lapátokat. A generátorok, gyújtógyertyák és egyéb motoralkatrészek költségeinek vizsgálata is.

Ne tévedjen azzal, hogy csak a havi fizetési összeget összpontosítja, amikor autót vásárol. Ez azt eredményezheti, hogy drágább autót vásárol, mint amennyit megengedhet. A jármű összköltségére kell összpontosítania, és hogy ez egy jó üzlet.

Soha ne hagyja éjszakánként az autót a kereskedéssel. Sok márkakereskedés felajánlja neked a lehetőséget arra, hogy az autót, amit otthon tervezel, hosszabb ideig tesztelhetsz. Bár ez minden bizonnyal vonzó, lényegében azt jelenti, hogy lehetőséget kapnak arra, hogy megtartsák a túszokat. Ez megnehezíti a rossz ügyletektől való eljutást, és ez nem az Ön előnye.

Ne várjon, amíg autóba vásárol, hogy gondolkodjon arról, hogyan fogja finanszírozni az autóját. Meg kell érkeznie a márkakereskedőhöz az autóhitelével, amelynek megfelelő kamatláb van. Szinte mindig lesz képes-hoz kap jobb ajánlatot, mint a kereskedés biztosítaná az Ön számára.

Az új autó vásárlása bonyolultnak tűnik az árképzés tekintetében. Vigye magával az iPad vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és olyan autós fizetési számológépeket találhat, amelyek tudják, hogy mi lesz a fizetés, anélkül, hogy a kereskedőre kellene támaszkodnia.

Ha gyakran használja az autót, fontos, hogy megkérdezze a kereskedőt az autó gumiabroncsairól. Ismerje meg a gumiabroncsok méretét és azt, hogy mennyit cserélne. Ez egy nagy dolog, mert bizonyos fáradt költségek jelentős összeget cserélnek.

Ne szabályozzon autót, mert nincsenek bizonyos funkciók. Ha például nem tetszik az autó hangrendszere, akkor mindig megváltoztatható. Nehéz megtalálni egy olyan autót, amely mindent pontosan úgy szeretne, ahogy azt akarja; csak tartsa nyitva a fejünket, és ne feledje, hogy ezeket a változtatásokat akkor teheti meg, amikor az autó az Öné!

Győződjön meg róla, hogy amikor autót vásárol, tudja, hogy mit keres. Hívjon körül néhány márkakereskedést, és nézze meg, hogy van-e valami, amit érdekelne. Lehet, hogy megtalálhatja a weboldalt, és megnézheti a járműveket, mielőtt időt töltene oda.

Győződjön meg róla, hogy időt vesz igénybe. Még akkor is, ha tényleg izgatott vagy, ha autóval vásárol, ne fogyjon el és vásároljon ugyanazon a napon. Győződjön meg róla, hogy a biztonság, a javítás és egyéb tényezők kutatása előtt időt szentelt, mielőtt valamit megbánhatna.

Ha tudod, mit akarsz, és hogyan kaphatod meg, nem tehetsz semmit, csak a célod elérését. Ez a cikk lehetővé tette, hogy csak ezt tegye. Önnek kell eldöntenie, amit itt tanult, hogy megvásárolja a legjobb autót, de tudom, hogy meg tudod csinálni!