Megijesztették az autós vásárlás előtt? Nézze meg ezeket a tippeket

Az új autó vásárlása bonyolultnak tűnik az árképzés tekintetében. Vigye magával az iPad vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és olyan autós fizetési számológépeket találhat, amelyek tudják, hogy mi lesz a fizetés, anélkül, hogy a kereskedőre kellene támaszkodnia.

Megijesztették az autós vásárlás előtt? Nézze meg ezeket a tippeket


Ha egy autót vásárol, csak sokat megy és imádkozni? Ez nem sok stratégia, ugye? Ehelyett adja meg magának a jogot, hogy ezt a cikket olvassa el, és olvassa el a szakértői tanácsokat, lehetővé téve, hogy átvegye a tárgyalási folyamatot.

Ne felejtsd el megnézni a járművek alkatrészeinek költségét, mielőtt megvásárolná. Egyes autók, különösen az import, jelentősen többet tartanak fenn, mint mások. Vizsgálja meg a gyakran elhasználódó alkatrészek költségeit, például a gumiabroncsokat, fékeket és ablaktörlő lapátokat. A generátorok, gyújtógyertyák és egyéb motoralkatrészek költségeinek vizsgálata is.

Ne tévedjen azzal, hogy csak a havi fizetési összeget összpontosítja, amikor autót vásárol. Ez azt eredményezheti, hogy drágább autót vásárol, mint amennyit megengedhet. A jármű összköltségére kell összpontosítania, és hogy ez egy jó üzlet.

Soha ne hagyja éjszakánként az autót a kereskedéssel. Sok márkakereskedés felajánlja neked a lehetőséget arra, hogy az autót, amit otthon tervezel, hosszabb ideig tesztelhetsz. Bár ez minden bizonnyal vonzó, lényegében azt jelenti, hogy lehetőséget kapnak arra, hogy megtartsák a túszokat. Ez megnehezíti a rossz ügyletektől való eljutást, és ez nem az Ön előnye.

Ne várjon, amíg autóba vásárol, hogy gondolkodjon arról, hogyan fogja finanszírozni az autóját. Meg kell érkeznie a márkakereskedőhöz az autóhitelével, amelynek megfelelő kamatláb van. Szinte mindig lesz képes-hoz kap jobb ajánlatot, mint a kereskedés biztosítaná az Ön számára.

Az új autó vásárlása bonyolultnak tűnik az árképzés tekintetében. Vigye magával az iPad vagy telefonját a kereskedőhöz. Kereshet az interneten, és olyan autós fizetési számológépeket találhat, amelyek tudják, hogy mi lesz a fizetés, anélkül, hogy a kereskedőre kellene támaszkodnia.

Ha gyakran használja az autót, fontos, hogy megkérdezze a kereskedőt az autó gumiabroncsairól. Ismerje meg a gumiabroncsok méretét és azt, hogy mennyit cserélne. Ez egy nagy dolog, mert bizonyos fáradt költségek jelentős összeget cserélnek.

Ne szabályozzon autót, mert nincsenek bizonyos funkciók. Ha például nem tetszik az autó hangrendszere, akkor mindig megváltoztatható. Nehéz megtalálni egy olyan autót, amely mindent pontosan úgy szeretne, ahogy azt akarja; csak tartsa nyitva a fejünket, és ne feledje, hogy ezeket a változtatásokat akkor teheti meg, amikor az autó az Öné!

Győződjön meg róla, hogy amikor autót vásárol, tudja, hogy mit keres. Hívjon körül néhány márkakereskedést, és nézze meg, hogy van-e valami, amit érdekelne. Lehet, hogy megtalálhatja a weboldalt, és megnézheti a járműveket, mielőtt időt töltene oda.

Győződjön meg róla, hogy időt vesz igénybe. Még akkor is, ha tényleg izgatott vagy, ha autóval vásárol, ne fogyjon el és vásároljon ugyanazon a napon. Győződjön meg róla, hogy a biztonság, a javítás és egyéb tényezők kutatása előtt időt szentelt, mielőtt valamit megbánhatna.

Ha tudod, mit akarsz, és hogyan kaphatod meg, nem tehetsz semmit, csak a célod elérését. Ez a cikk lehetővé tette, hogy csak ezt tegye. Önnek kell eldöntenie, amit itt tanult, hogy megvásárolja a legjobb autót, de tudom, hogy meg tudod csinálni!

Kommentek
  1. Én