Értékes információk az autók vásárlásáról

Menjen a különböző márkakereskedésekbe, mielőtt elkezdené az egyiket. Lehet, hogy egy másik márkakereskedő jobb árat tud kapni a kívánt autóra, és különböző promóciókat futtathat. Próbáljon meg három vagy négyet a környéken, és még akkor is, ha egy kicsit messzebbre kell utaznia, érdemes lehet.

Értékes információk az autók vásárlásáról



Az autós vásárlásnak valami olyasmi kell, hogy izgatott legyen, és nem hangsúlyozta a max. Ha autót vásárol, szüksége van egy kis ismeretre és elszántságra, és ki tudsz jönni a tetejére. Olvassa el a következő cikket, és megosztja azokat a dolgokat, amiket megtehet, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az autó vásárlási élményéből.

Menjen a különböző márkakereskedésekbe, mielőtt elkezdené az egyiket. Lehet, hogy egy másik márkakereskedő jobb árat tud kapni a kívánt autóra, és különböző promóciókat futtathat. Próbáljon meg három vagy négyet a környéken, és még akkor is, ha egy kicsit messzebbre kell utaznia, érdemes lehet.

Mindig vegyen egy szerelőt egy új jármű vásárlásakor. Az autókereskedők híresek a citromok értékesítéséről, és nem akarják, hogy a következő áldozatuk legyenek. Ha nem tudsz szerelőt nézni az autókkal, legalább győződj meg róla, hogy megvásárolod a végső választásodat.

A vásárlás előtt tesztelje a gépkocsit. Fontos, hogy kipróbáljuk azt a kocsit, amit ténylegesen meg akar vásárolni. Lehet, hogy valami kissé más, vagy egy mechanikai hiba, amit soha nem tudnánk, ha nem vezetne.

Legyél agresszív és magabiztos. Elkerülhetetlenül a gépjármű árának tárgyalása, ezért ne félj egy kicsit tolni. Legyen felkészülve arra, hogy sétáljon el a kereskedéstől, ha nem halad előre. Hagyja egyedül az ajánlatot egy-két napra, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ha tudják, hogy hajlandó elmenni, akkor nagyobb valószínűséggel fogadják el ajánlatát, vagy elfogadhatóbb áron ajánlják fel az ajánlatot.

Ne említsd meg a kereskedelmet, az ösztönzőket vagy a befizetéseket, amíg nem kötötted meg és nem kaptad meg az ideális járművünkre kívánt árat. Ezeket a lehetőségeket levonni kell a legalacsonyabb tárgyalásos árból. Így kaphatod a legjobb árat.

Próbáljon bérelni egy autót, hogy tesztelje. Ha valódi érzést szeretne kapni egy autóval, béreljen egyet a helyi autókölcsönző cégtől, hogy kibővített tesztvezetést biztosítson. Hozd az egész családot egy tesztvezetéshez. Ez ideális megoldás annak megállapítására, hogy egy jármű megvásárlása előtt kényelmes-e.

Soha ne fogadja el a kért árat! Kevés autót lehet eladni odakint, amelyeknek nincs helye a tárgyalásra az árban. Amikor megvizsgálta a járművet, megvizsgálta és jóváhagyta, tárgyalja meg a végső árat az eredmények alapján. Ne rendezze az árát, amíg nem elégedett a befektetésével.

Keresés az interneten a nagyszerűen használt autók ajánlatairól. Az autókereskedelem már nem szükséges. Próbáld meg a Craigslist, az eBay vagy a helyi hirdetéseket. Sokat találsz, ha nincs eladó a nyakadon.

Ha vásárol egy autót, ne essen az eladónak, hogy meg kell tennie a megállapodást, hogy megkapja a különleges árat. Ehelyett mondja el az eladónak, hogy valamit enni fog, és egy óra múlva visszatér. Ez lehetővé teszi, hogy az érzelmi kötődésed idővel csökkentsék a lehető legjobb feltételeket és árat.

Álljon le a befizetéseden. Az autókat előleg nélkül lehet eladni; azonban néhány pénzzel segít a végső költség. Legyen óvatos az eladóktól, akik felkérik, hogy növelje a befizetését. Ez az extra pénz általában csak az eladó és a márkakereskedés zsebébe kerül, és nem segít az alsó sorban.

Amint láthatod, az autós vásárlásnak nem kell stresszesnek lennie. Csendes néhány dolog, amit tehetünk, hogy a folyamat sokkal simább legyen. Használja az ebben a cikkben megosztott hasznos tippeket, és a fényes új autónkban nincs idő.

Kommentek
  1. Én