Hasznos tippek, hogy a legtöbbet hozhassa ki iPhone-jából

Hasznos tippek, hogy a legtöbbet hozhassa ki iPhone-jából

 

Míg sokan szeretnének okostelefont, például iPhone-t vásárolni, gyakran nem tudják, hogyan kell használni. A következő cikk számos csodálatos tippet tartalmaz, amelyek nagyon egyszerűek, és fel fogják tudni gyorsítani az iPhone-hoz kapcsolódó összes új technológiát. Olvassa el a telefon használatának nagyszerű módszereit.

 

Ügyeljen arra, hogy frissítse telefonját, amikor elérhetővé válnak a frissítések. A telefon naprakészen tartása garantálja, hogy a szoftver a legújabb verzió, amely frissítéseket és egyéb lehetőségeket is kínál. A frissítések lehetővé teszik a fényképek és a fontos fájlok számítógépre mentését is.

 

Töltse le és regisztráljon a Find My iPhone alkalmazással. Ez a felbecsülhetetlen alkalmazás segíthet megtalálni iPhone-ját elvesztés vagy ellopás esetén. Ez az alkalmazás nem csak lehetővé teszi, hogy üzenetet jelenítsen meg a képernyőn, vagy a telefon rendkívül hangosan csengjen, hanem lehetővé teszi az adatok törlését vagy a telefon távoli helyről történő lezárását.

 

Tompítsa az iPhone fényerejét az akkumulátorfogyasztás csökkentése érdekében. Ehhez állítsa a fényerőt a Beállításokban csökkentett szintre. Ez segít megtakarítani az akkumulátort, ami különösen hasznos, ha teljesen feltöltött telefonra van szüksége.

Ügyeljen arra, hogy törölje azokat a beszélgetéseket, amelyeket nem használ az üzenet képernyőn. Ez nagyon fontos, mert az idő múlásával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbak lesznek, csökkentve ezzel a telefonon rendelkezésre álló helyet. Ezt úgy teheti meg, hogy az üzenet szakaszába lép, és a teljes beszélgetést vagy annak egy részét törli a szerkesztési funkcióval.

 

Ha a Safari böngészése során böngészik, akkor egyszerű érintéssel telefonálhat. Tegyük fel, hogy az internetet használja egy gyógyszertár megkeresésére az otthona közelében. Amikor felfedezi a számot, nem kell navigálnia a telefon alkatrészéhez a hívás kezdeményezéséhez. Ehelyett egyszerűen nyomja meg az ujjával a hívni kívánt személy elérhetőségét és azonnal csatlakozik.

 

Ne helyezzen túl sok alkalmazást a telefonjára. Bár csábító lehet eszközének feltöltése, ne feledje, hogy a legtöbb felhasználó törli a hozzáadott alkalmazások többségét. Ez költséges függőség lehet, és lelassíthatja készülékét is, különösen akkor, ha az alkalmazások frissíteni kezdenek.

 

Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül. Különösen, ha sokat használja telefonját, tehetetlennek érezheti magát, ha a készülék éppen akkor hal meg, amikor szüksége van rá. Szokása legyen, amikor csak lehet, az elektromos csatlakozóba dugja be; ez segít abban, hogy az akkumulátor napközben feltöltődjön.

 

Szabaduljon meg egy további modultól az iPhone beépített tudományos számológépének használatával. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológép alkalmazását, és forgassa oldalra a telefont, amely elő fogja hozni a tudományos számológépet. Az App Store-ban is számos alkalmazás érhető el, beleértve a grafikus számológépeket is.

 

Vannak olyan webhelyek, amelyeket sokat látogat meg a telefonján? Kívánja, hogy legyen egy kis ikon rájuk a kezdőképernyőn? Nos, ha van, nyissa meg a weboldalt a Safari-ban, és kattintson a képernyő tetején található Ugrás ikonra. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja-e a kezdőképernyőhöz.

 

Ekkor már minden eddiginél jobban izgatottnak kell lennie mindazért, amit az iPhone tehet. Sok felhasználó a rengeteg alkalmazáson kívül nem igazán veszi figyelembe az iPhone által kínált összes funkciót. Sok olyan információt szerzett, amely segített megérteni, hogy hol szerezheti be a szükséges információkat, és hogyan lehet a legjobban használni ezt a technológiát.

Kommentek
  1. Én