Webfejlesztéstervezési útmutató a kezdő webfejlesztésoldal-tervező számára

A webfejlesztéslapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a webfejlesztésoldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

new balance, desigual and hungarian goose down

new balance, desigual and hungarian goose down new balance, hungarian goose szőnyegtisztítás desigual, new balance and hungarian goose down new balance, goose down new balance goose down new balance, hungarian goose down menedzserszűrés new balance hungarian goose down new balance and hungarian goose down new balance desigual, goose down new balance and hungarian goose down duvetnew balance, desigual and hungarian goose down

Webfejlesztéstervezési útmutató a kezdő webfejlesztésoldal-tervező számáraTalálkozott már olyan webfejlesztésoldalakkal, amelyek valóban felhívtak téged, és azon tűnődött, vajon hogyan csinálták? Számos kulcsfontosságú elem okozhatja vagy tönkreteheti webfejlesztéshelyét. Ebben a cikkben tippeket és trükköket talál, amelyeket még a szakemberek is értékesnek találnak! Olvassa tovább néhány bennfentes titkot.

Adjon hozzá kiemelkedő címkét a webfejlesztéshelyéhez. A címke egy olyan kijelentés vagy mottó, amely jelzi vállalkozásának természetét. Az egyértelmű címke használata valóban segíthet, mert ha valaki felkeres az Ön webfejlesztéshelyére, körülbelül nyolc másodpercbe telik a figyelmük felhívása, így érdekli őket az Ön oldala.

Amikor a felhasználó személyes adatait írja be az Ön webfejlesztéshelyén lévő űrlapba, akkor adja meg a felhasználónak azt a lehetőséget, hogy a szerver megőrizze ezeket az információkat, ha újra szükségesek lesznek. Ha a látogatók több űrlapot vagy információs darabot tölthetnek ki, kérjük, hogy az adatmezők megőrizzék információjukat, és automatikusan töltsék ki a kitöltött űrlapokat. Ez az információmegőrzés és újrafelhasználás sokkal könnyebbé teszi a helyszíni tranzakciókat, és ezt sokan értékelni fogják.

Van egy webfejlesztéshelytérkép. Ezek hasznosak az ügyfelek és a keresőmotorok számára, mivel részletes áttekintést nyújtanak a teljes webfejlesztéshelyről. Útmutató lehet a nézők számára, akik a webfejlesztéshely egy bizonyos részét keresik, és lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse annak szerkezetét és elrendezését.

Noha hajlandó sok csengő és síp hozzáadása a webfejlesztéshelyhez, a villogó grafika, a hangos zene és a neon színek csak elvonják a webfejlesztéshely célját. Azok a látogatók, akiket túlságosan sok látvány és hang bombáz fel, hajlamosak elhagyni az Ön webfejlesztésoldalát, még mielőtt még böngésznének is. Tartsa a színeket egyszerűen és a tartalom szempontjából relevánsak, és a webfejlesztésoldal tervezése nyer.

A webfejlesztéslapok gyors betöltésének elősegítéséhez tömörítse a webfejlesztésoldal összes képét. Ha vannak tömörített képek, akkor az oldalak sokkal gyorsabban töltődnek be. Semmi sem frusztrálja a nézőket, mint arra várni, hogy egy 250K-os grafika betöltődik, amikor valójában csak 20K-os lehet.

Tudja meg, mi a témája. Ha azt tervezi, hogy webfejlesztéshelyét bloghoz vagy hasonló célokra kívánja használni, feltétlenül alapos kutatást kell végeznie a témában a feladás előtt. Az emberek nem jönnek a webfejlesztéshelyére, ha úgy tűnik, hogy nem tudják, miről beszélnek. A jó blogszerzés magában foglalja a témával kapcsolatos oktatást.

Ha még soha nem tervezett webfejlesztésoldalt, próbáljon meg előre elkészített elrendezéseket használni. Ezek könnyen megtalálhatók online számos blogszerző webfejlesztéshelyen, például a Blogspot vagy a Tumblr. Érdekes elrendezése felhívja a figyelmet a tartalomra, és professzionális megjelenést kölcsönöz a webfejlesztéshelynek. Csak ellenőrizze, hogy elrendezése vonzó-e a célközönség számára!

Szervezze meg a linkeket, és ne kerüljön túl sok linket a webfejlesztéshely egyik területére. Ez megtévesztheti a látogatókat, és elhagyhatja webfejlesztéshelyét. Ha van sok alacsony vagy közepes jelentőségű link, emuláld a sok blogban látható "blogroll-okat", és dobd el őket az oldal jobb oldalán található oszlopba.

Most már sok különféle titkot megismerhet a nagyszerű webfejlesztéshelyek létrehozására. Kezdje el a tervezést ma, és kitalálja, mit kíván belefoglalni. Ez segíthet, hogy nagyon ötletes legyen.