Web Design Made Easy: tanácsok

Mint webes tervező magam, azt mondhatom, hogy a szakértőktől való tanulás, amennyit csak tudtam, az, hogy hogyan kezdtem. Megnéztem a helyeiket, megvizsgáltam a kódjukat, és még a kölcsönökből is kölcsönzöttek. Ma már rengeteg információ áll rendelkezésre a játékba való bejutáshoz, és ez a cikk kiváló hely a tanulás megkezdéséhez.

Web Design Made Easy: tanácsokMint webes tervező magam, azt mondhatom, hogy a szakértőktől való tanulás, amennyit csak tudtam, az, hogy hogyan kezdtem. Megnéztem a helyeiket, megvizsgáltam a kódjukat, és még a kölcsönökből is kölcsönzöttek. Ma már rengeteg információ áll rendelkezésre a játékba való bejutáshoz, és ez a cikk kiváló hely a tanulás megkezdéséhez.

Tartsa a weboldalak méretét kicsi. Sok modern weboldal tele van felesleges elemekkel, beleértve a hatalmas képeket, a Flash-hirdetést és a sok AJAX-ot. Sokan, különösen a vidéki területeken és más, kevésbé fejlett internetes infrastruktúrával rendelkező országokban nincs nagysebességű internet, és örökre meg kell várni egy nagy oldal betöltésére.

Mindig jó, ha hozzáad egy faviconot a webhelyéhez. A favicon egy 16x16 képfájl .Ico formátumban. Ez a kép az URL-sáv mellett látható, az oldal címe mellett egy megnyitott lapon, és a könyvjelzők lapján is látható, ha az oldal könyvjelzőjét választja. A favicon segít a felhasználóknak, hogy gyorsan felismerjék az oldalát a böngészőben anélkül, hogy bármilyen szöveget olvasnának, vagy közvetlenül megtekinthetné az oldalt.

Maradj távol a sok grafikától a webhelyeden. A grafikák elengedhetetlenek annak biztosításához, hogy webhelye tetszetős legyen a szem számára, de túlzsúfolásuk csak az oldalt megzavarja. A grafikák nem pusztán dekorációk; a webhely tartalmának javítására szolgálnak. A megfelelő mennyiségű grafika, amely nem zavarja a tervet, javíthatja a webhely használhatóságát is.

Használjon stíluslapot, hogy következetes maradjon. Szinte semmi sem zavaró, mint amit egy olyan oldalra küldünk, amely semmihez sem hasonlít, mint az a webhely, amelyet éppen nézett, még akkor is, ha ugyanarra a témára vonatkozik. A stíluslapok segítenek a formázás mentésében, így minden oldal hasonlít a többihez.

Ahhoz, hogy a webhely látogatói megtalálják az otthoni útjukat az Ön webhelyén, mindig tartalmaznak linket a honlapjára a webhely minden oldalán. A látható oldalra mutató link lehetővé teszi az olvasó számára, hogy könnyen visszatérjen a kiindulási ponthoz. Ha nincs honlapja, akkor a látogatók csalódást okozhatnak, és a webhelyet teljesen elhagyhatják.

Annak érdekében, hogy a webhely látogatói elégedettek legyenek, ne húzza alá a szavakat. Az aláhúzott szavak az interneten azt jelzik, hogy a szó kattintható link. Ha túl sok szava van az oldalakon, amelyekre kattintható linkek vannak aláhúzva, akkor a látogatókat csalódni fogják, miután folyamatosan próbálnak rájuk kattintani.

A nagy webhelyeken mindig a legjobb, ha jó keresési lehetőségeket adunk hozzá. A keresési szövegdoboz legjobb helyét a jobb felső sarokban helyezi el, mivel a webhelyek nagy része elhelyezi. Az olyan életképes keresési funkciókat találhat meg, mint a FreeFind vagy a Google.

Most, hogy már több mint egy évtizede tervezek weboldalakat, úgy érzem, hogy vissza tudok adni néhány tanácsot. Használja a cikkben található tippeket, folytassa a tanulást, amennyire csak lehet, és maradjon a trendek tetején, hogy biztosítsa a webhelyek kiemelkedését a tömegben. Ha meg tudom csinálni, bárki!

https://autoalkatresz.reblog.hu/

https://keresomarketingugynokseg101.blog.hu/

https://feelwell.hu/parterapia/

https://www.shefitness.hu/szemelyi-edzo/

https://codinglab.hu/kkv/

https://bespokedental.ie/

https://divex.hu/outlet/

https://buvarkodas.hu/galeriak/

https://bb-ajtoablak.hu/termekkategoria/belteri-ajtok/cpl/

https://happysmile.hu/lathatatlan-fogszabalyozo